Chleb wiejski na podpiwku - Nowość

Zdrowa żywność
Najstarszy polski probiotyk
Podpiwek - żyto, cykoria, burak cukrowy, polski chmiel goryczkowy tylko naturalne składniki ekologiczne.

Wyjątkowość produktu!
Zastosowany do produkcji chleba Podpiwek, zamiast wody zawiera WITAMINY I MINERAŁY. Uzupełnia MIKRO I MIKROELEMNTY.

Dzięki użyciu tylko naturalnych składników otrzymujemy niskoalkoholowy napój o właściwościach probiotycznych.
Zawartość polifenoli i kwasu fitynowego, związków wykazujących właściwości przeciw utleniające i hamujące powstawanie wolnych rodników. Cykoria jest najcenniejszym źródłem inuliny,
substancji o udowodnionych właściwościach prebiotycznych; Naturalny podpiwek dzięki tym właściwościom w pełni zasługuje na określenie synbiotyk!

Smak dzieciństwa

Dlaczego pamiętamy smak podpiwku jako słodki?
Dlatego, że jako dzieci dostawaliśmy go do picia w pełni przefermentowany. Dorośli raczyli się nim już wtedy kiedy fermentacja została zakończona i miał 2-3% alkoholu.

  • Nasze wypieki

  • Kontakt

    PPHU MIKA Andrzej Udziela
    ul. Radowska 27, Kowalów
    69-110 Rzepin

    Tel: +48 95 759 90 96
    E-mail: biuro@piekarnia-mika.pl

PPHU MIKA Andrzej Udziela | Wszelkie prawa zastrzeżone
Script logo